Calendar

Sep
21
Fri
International Folk Dance presentation and workshop @ ZUMBA
Sep 21 @ 6:00 pm – 10:00 pm

https://www.facebook.com/events/176911076363586/

Enjoy a late night of free cultural event in town.
• Folk dance workshop

Do you want to learn some Hungarian, Slovak, Bulgarian or Polish folk dances? Do you like meeting new people and learn easy, traditional dance moves?
This is your perfect event: an exciting folklore dance workshop with friendly dancers. Experience the sound of Europe through its traditional dances! No dance experience needed just happiness and good vibes! Come with comfortable shoes and a good friend (or meet one there)!

• Hungarian food tasting

If you like to try different cultures cuisine then come and enjoy some delicious Hungarian food.

Oct
5
Fri
Kálloy Molnár Péter – Az ősember – színházi előadás Dublinban
Oct 5 @ 7:30 pm – 9:30 pm

https://www.facebook.com/events/641128599580490/

Jegyvásárlás

Kálloy Molnár Péter Az ősember című színházi előadása Dublinban.

Először 2014-ben láthatták az érdeklődők szervezésünkben a darabot Londonban, óriási siker volt, még a lépcsőn is ültek nézők a színházban. 🙂

Időpont: 2018. október 5. péntek 19:30
Kapunyitás: 18:45

Helyszín:
Sean O’Casey Community Centre – Theatre Hall
St. Mary’s Road, East Wall, Dublin

Jegyek ára elővételben: 25 Euro, az előadás előtt, a helyszínen: 28 Euro

Jegyek 2018. július 26-ától vásárolhatóak a weboldalunkon, a PayPal biztonságos rendszerén keresztül: www.stageinlondon.com
A megvásárolt jegyeket nem postázzuk, a PayPaltól kapott visszaigazoló email kinyomtatva, vagy telefonon bemutatva szolgál belépőként.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Az ősember egy különleges színházi előadás, mely a manapság oly népszerű one-man-show műfaját lopja be egy igazán mulatságos színpadi komédiába. Igazi stand-up-comedy színházi fűszerezéssel – Kálloy Molnár Péter módra.
Szabadszájú, szókimondó, szórakoztató.
Egy férfi, akit épp kihajított a felesége, szóba elegyedik velünk, és elmeséli, mi a különbség a pasik és a csajok között. Hogy mennyi minden változott az őskor óta – ha változott egyáltalán.
A darab a párkapcsolatokról, a klasszikus férfi – női szerepekről, vagyis a csajokról és a pasikról szól: az első randi előtt, után és közben is ajánlott program ez a színházi est!
Az előadás fényt derít arra, hogy miért utálják a pasik, ha vesztesként állítják be őket a külvilág felé, mi okból rohan olykor a teremtés koronája boltról boltra új cuccokat felhajtani, vagy miért szorítkozik két férfi beszélgetése a focimeccsek eredményére és ér véget primitív szólamokkal? Ugyanakkor a nők lelkivilágába is roppant szórakoztató kirándulásra invitál a szerző.
Az ősember a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja – főhősének sorsában sok férfi magára ismerhet, jó eséllyel kezdhet új életet, és a nők is jobban megérthetik párjukat és saját magukat.
A magyar változatban a történet főhősét (és természetesen az összes “mellékszereplőt” is), Kálloy Molnár Péter alakítja, aki már nem az első monodrámát viszi sikerre pályája során. Szóban, mimikában és a teremtett légkörben élethűen állítja elénk az összetört férj és a körülötte élők alakját, ritka színészi bravúrral megformálva valamennyi karaktert. A fiatal színész arcát, sokoldalú humorát, színészi játékosságát ismerheti a közönség az Üvegtigris és a Kútfejek című filmből, illetve a népszerű televíziós műsorból, a Beugróból.

Oct
13
Sat
A Dobai Péterrel felálló Conor Guilfoyles Octet jazzkoncertje
Oct 13 @ 9:00 pm – 10:30 pm

https://www.facebook.com/events/231409697697417/

Conor Guilfoyle Octet:

Conor is one of Ireland’s foremost drummers and educators and has toured and recorded with some of the world’s greatest jazz musicians. Having led various Latin jazz and salsa bands over the last 20 years this is his first time leading a jazz ensemble. The members were all handpicked by Conor and represent some of the finest young musicians on the scene today. The music is a look back to the 1950’s to a style often associated with the west coast of America known as “Cool Jazz” as well as arrangements of hardbop classics by Horace Silver, Benny Golson and Tadd Dameron. Expect tight section playing and great soloists all underpinned with a swinging rhythm section.

The Conor Guilfoyle octet is:

Conor Guilfoyle –Drums
Bill Blackmore – Trumpet
Paul Frost – Trombone
Yuzaha O Halloran – Alto
Peter Dobai – Tenor
Kelan Walsh –Baritone
Darragh Hennessy – Piano
Barry Rycraft – Bass.

Doors 9 Music 9.30 Entry 12euro